Tuijps showroom

Tuijps tegels, sanitair en keukensIn de 1000 m2 grote showroom van Tuijps te Amsterdam vind u voorbeelden en opstellingen van fraaie keukens, royale badkamers, prachtige tegelvloeren met daarnaast een zeer ruime collectie aan wand en vloertegels.

 

Keukens in de Tuijps keukenshow

Tuijps showroom in Amsterdam

Op de begane grond vind u complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudige en functionele tot zeer luxueuze keukens. Van landelijk en klassieke keukens tot ultramodern en ook belangrijk: voor elk budget. Ook vindt u er een uitgebreid assortiment handgrepen, keukenwerkbladen en keukenfronten. Kortom een ultieme keuken-beleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en rustige omgeving.

Badkamers

Op de eerste verdieping presenteren wij onze badkamerafdeling met diverse sanitair merken en badkamer stijlen. U heeft de keuze uit tientallen douchecabines, douchewanden, baden, radiatoren, kranen, badmeubels en bijbehorende accessoires van alle bekende topmerken. Daarnaast ziet u verschillende afwerkingen voor uw vloer, wand en/of plafonds.

 

Tegels, tegels en nog eens tegels.

Tuijps tegels, sanitair en keukens in AmsterdamTuijps Tegels, Sanitair en Keukens is van oorsprong begonnen als een tegelhandel. In de volksmond worden we dan ook nog regelmatig “Tuijps Tegelhandel” genoemd. Loop gerust binnen en bekijk onze indrukwekkende tegelcollectie met wandtegels, vloertegels, en mozaïek van gerenommeerde merken zoals o.a. Mosa en Labicer, Marazzi. Bekijk hier onze merken.

 

Bezoek onze vernieuwde showroom

Wilt u meer informatie over wat Tuijps u kan bieden of bent u benieuwd naar onze showroom? Bezoek dan onze speciaalzaak in Amsterdam-Noord. Vanaf de ringweg makkelijk te bereiken en voorzien van ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Klik hier voor een routebeschrijving en hier voor onze openingstijden.

 

Uiteraard wilt u natuurlijk graag weten welk prijskaartje er aan uw wensen hangt. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en zij maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor u. Wanneer u snel ter zake wilt komen werken wij de offerte ter plaatse voor u uit, terwijl u nog een kopje koffie drinkt. Wij geven u graag onze optimale aandacht. Om er zeker van te zijn dat u deze krijgt is het aan te raden dat u van te voren een afspraak maakt.

 

Tot ziens in onze showroom in Amsterdam!