Marazzi Houtlookvloeren

 

Marazzi Houtlookvloeren voor u gelegd in elk gewenst legpatroon

Marazzi Houtlookvloeren vindt u bij Tuijps. In onze showroom in Amsterdam-Noord waar wij niet alleen badkamers en keukens tentoonstellen maar ook een groot assortiments keuze hebben van Marazzi tegels.
 

Keramisch houtparket

De look en charme van echt hout in combinatie met alle voordelen van een keramische tegel? Houtlook vloeren bieden het allemaal.
De ideale oplossing als u kiest voor vloerverwarming in combinatie met een houtlook. Uiteraard kunnen wij de vloerverwarming ook voor u verzorgen

Keramisch parket is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De vele stijlen en kleuren laten keramisch parket zowel in een modern als een klassiek interieur perfect tot zijn recht komen.
Deze vloeren zijn slijtvast, vlek- en krasbestendig en kunnen dienen voor uw woonkamer of keuken en in je badkamer. Houtlook vloertegels kunnen verwerkt worden als vloer- en wandtegel.
Bovendien kunnen wij het keramisch parket in verschillende legpatronen plaatsen. Zo krijg je steeds een ander optisch effect.
 

Marazzi

Bekijk in onze showroom de houtlook collectie van Marazzi. Een kleine greep uit ons assortiment verklapt al dat u bij ons de serie Treverkway, Treverkhome, Treverktrend en de Treverkmood kan zien. Uiteraard hebben wij ook andere huiskamertegels van Marazzi in onze showroom liggen.
 

Verwerkt houtlookvloeren keramisch parket

Voor een klant in Amsterdam Centrum hebben wij zeer recent een houtlookvloer van Marazzi gelegd. Voor een impressie kunt onderstaande foto’s bekijken.