Over Tuijps

 

Tuijps tegels, sanitair en keukens is pas tevreden als u 100% tevreden bent!

100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers van Tuijps Tegels, Sanitair en Keukens. Al meer dan 33 jaar wordt de reputatie van de leverancier van kwaliteit keukens, tegels en sanitair waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen wel kent over wat er allemaal mis kan gaan met de installatie van een keuken, badkamer of het plaatsen van tegels, vormt Tuijps de positieve uitzondering. U kunt er op vertrouwen dat wij er alles aan doen om deze eervolle positie te handhaven.

 

Tuijps staat voor 33 jaar ervaring in kwaliteit en service!

Tuijps heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Met onze specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst leveren we een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Tuijps ontzorgt niet alleen de particuliere markt maar ook veel aannemers en projectontwikkelaars behoren tot de klantenkring, ook zij hebben inmiddels het A tot Z pakket van Tuijps ontdekt.

 

Ruim 1000 m2 ideeën en inspiratie

In de unieke showroom van Tuijps tegels, sanitair en keukens in Amsterdam vindt u meer dan 20 complete keukens en badkamers in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus en van klassiek tot ultramodern. Dit is uiteraard ook van toepassing op de tegelafdeling welke op 1e verdieping is gesitueerd. Hier vind u de nieuwste trends op gebied van badkamers voorzien van sanitair, badmeubels, wandtegels,  vloertegels en mozaïek.

De Tuijps showroom biedt u een bijzondere beleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en unieke omgeving. Wij streven er met het voltallige team naar de beste te zijn en onze klanten 100% tevreden te stellen. Kom daarom naar de mooiste showroom van Amsterdam!

 

Ons totaalpakket aan diensten bestaat uit:

-Keuken/- en badkameradvies
-Keukens en badkamers ontwerpen in 3D
-Levering keukens, sanitair en tegels vanuit het eigen magazijn in Volendam
-Keukenmontage (wordt gebruiksklaar opgeleverd)
-Keukendemontage
-Keukenrenovatie
-Complete installatie van badkamers en/of toilet (gebruiksklaar opgeleverd)
-Sloop/- en herstelwerkzaamheden
-Leidingwerk aanbrengen of aanpassen (zowel water, gas en elektra)
-Uitbreiden of vernieuwen van groepenkasten
-Stucwerk voor uw complete woning
-Spuitwerk
-Tegelwerk
-Vloerverwarming
-Verplaatsen of aanmaken wanden
-Aanbrengen van diverse soorten plafonds 

 

Kortom, uw complete verbouwing nemen wij zorgeloos voor u uit handen. Uiteraard kunt u ook alleen de benodigde materialen afzonderlijk afnemen.