Mosa Tegels

 

 

Mosa tegels

Mosa tegels is in 1883 door Louis Regout Mosa bestaat ondertussen alweer 129 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een innovatie fabrikant die wand- en vloertegels levert van hoogwaardige kwaliteit. De afgelopen 10 jaar is Mosa flink in omzet en winst gegroeid. Vanuit de fabriek wordt ongeveer 8 miljoen m2 tegels per jaar geleverd naar 30 landen.

 Mosa tegels in de badkamer

 

Innovatie en design

Innovatie en design zijn belangrijke pijlers voor Mosa tegels. Ze willen een toonaangevende rol invullen bij architectonische ontwerpen van vandaag en morgen met vloertegels van kwalitatief en esthetisch hoog niveau. Bij Mosa werken toen mensen continue aan de ontwikkeling van nieuwe tegels. Mosa werkt samen met architecten om het Custom Design tegels te realiseren.

 

Mosa LED tegels

Een belangrijke innovatie van Mosa is de mogelijkheid om licht in vloeren en wanden te creëren. In de Mosa collectie Terra Maestricht is LED verlichting aangebracht in twee maten en vier kleuren tegels. Met deze tegels kunnen er verrassende markeringen worden aanbracht in betegelde vlakken. Deze collectie LED tegels hebben dezelfde afmeting, kwaliteit en dikte als de overige Mosa tegels. Deze LED tegels zijn geschikt als wand- en vloertegels voor in  openbare ruimtes. Mosa Terra LED: dé logische combinatie van functie en design!

 

Mosa LED tegels

 

Duurzaamheid

Mosa heeft de bewuste keuze gemaakt om de productie van de tegels te laten plaatsvinden waar het ook allemaal voor Mosa is begonnen, Maastricht. Het streven van Mosa is om hiermee door te blijven gaan en tegels te blijven produceren die passen bij architectuur van nu en morgen.

Voor de gehele Mosa collectie kunt u hier terecht op de website van Mosa.