Silestone keukenbladen

Silestone keukenbladen

Bij Tuijps zijn we dealer van Silestone keukenbladen. Silestone® is de grootste producent van kwartsoppervlakken voor keuken- en badkameroppervlakken. Silestone® keukenbladen hebben  bacteriostatische bescherming met Zilver Technologie. Ze zijn het enige merk dat schriftelijke garantie bied van 25-jaar op Silestone® kwartsoppervlakken.

 

Vlekbestendig keukenblad

De oppervlakken van de Silestone® keukenbladen zijn niet poreus en daarom erg vlekbestendig. Ze  zijn gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen allerlei dagelijkse vlekken zoals bijvoorbeeld wijn, olijfolie of koffie.

 

Zuurbestendig keukenblad

Sterke zuren kunnen uw keukenblad aantasten. De Silestone® keukenbladen zijngemaakt van kwarts, een van de hardste mineralen ter wereld. Hierdoor hebben de keukenbladen een hoge weerstand tegen zuren en zijn ze zeer duurzaam.

 

Krasbestendig keukenblad

Zoals al eerder aangegeven zijn de Silestone® keukenbladen gemaakt van één van de hardste mineralen in de wereld, kwarts. Het normale gebruik van scherpe objecten, zoals messen, beschadigd het werkblad dan ook niet. Toch raad de producent van Silestone® keukenbladen aan om bij het gebruik van scherpe objecten een snijplank of onderzetter te gebruiken. Hierdoor blijft het blad nog langer als nieuw.

 

Schokbestendig keukenblad

Silestone® keukenbladen hebben ten opzichte van keukenbladen van andere materialen een hoge schokbestendigheid. Dit komt doordat de hardheid van kwarts in combinatie met de elasticiteit van polyesterhars wordt vervaardigd met een vibrocompressiesysteem. Deze schokbestendigheid zorgt ervoor dat u zwarte objecten op uw keukenblad kan zetten zonder dat het beschadigd. De producent van Silestone® keukenbladen raad wel aan om op te passen met het plaatsen van zware objecten bij de randen van het werkblad.

 

Bacteriostatische bescherming met zilver technologie

Silestone®  keukenbladen zijn, dankzij een uniek bacteriostatisch beschermingssysteem, extra hygiënisch. In de samenstelling van dit beschermingssysteem zit een geavanceerde technologie die de verspreiding van bacteriën voorkomt op basis van zilverionen. Wanneer een bacterie in aanraking komt met het Silestone®  keukenblad komen er zilverionen vrij die het celmembraan van de bacterie beschadigd waardoor de groei en verspreiding van bacteriën in de keuken wordt geremd.

 

Afwerkingen

Silestone® keukenbladen kunnen op drie manieren afgewerkt worden, suede afwerking, volcano afwerking en de gepolijste afwerking. Elke afwerking heeft zijn eigen stijl en uitstraling, hierdoor is er altijd een uitstraling die past in uw keuken! Alle drie de afwerkingen zijn vlek- zuur- kras- en schokbestending en hebben het bacteriostatisch beschermingssysteem. Voor meer informatie over de Silestone® keukenbladen of de voordelen hiervan kunt u contact met ons opnemen of uiteraard langskomen in onze winkel.

 

Suede afwerking

Silestone keukenblad, Suede afwerkingHet keukenblad met een suede afwerking heeft een luxe en matte afwerking met een textuur die verrassend zacht aanvoelt.  Silestone® Suede kleurvast kleurenpalet heeft verder geen impregneermiddel of vlekstop nodig. Deze afwerking is verkrijgbaar in 30 verschillende kleuren. Kijk onderaan de pagina voor een foto impressie van keukens met Silestone® keukenbladen.

 

Volcano afwerking

Silestone werkblad keuken, Volcano afwerkingVolcano is de nieuwste variant Silestone® speciaal voor liefhebbers van materialen met een ruw uiterlijk. Deze afwerking geeft uw keukenblad een rustieke uitstraling en voelt zacht aan. Silestone® Volcano keukenblad is behandeld waardoor het gemakkelijk met water en zeep kan worden schoongemaakt.

 

Gepolijste afwerking

Silestone, keukenblad, gepolijste afwerking in alle kleuren verkrijgbaarEen keukenblad met Silestone® gepolijste afwerking toont de elegantie en helderheid van de gebruikte kwarts. Het is een glanzend en gepolijste uitstraling die gaat van zuiver wit tot diep zwart, een klassieke stijl die door de jaren heen onverminderd populair is. Silestone® keukenblad in gepolijste afwerking is in alle kleuren verkrijgbaar.

 

Bent u enthousiast geraakt en wilt u graag wat keuken impressies zien. Klik dan op deze link voor silestone keuken afbeeldingen