Neff keukenapparatuur

Neff keukenapparatuur met 10 jaar garantie op het inbouwapparatuur

Neff keukenapparatuur

Nu 10 jaar garantie

Bij de aanschaf van Neff apparatuur krijgt u nu de zekerheid om 10 jaar zorgeloos te genieten. Met het 10 jaar garantiecertificaat in combinatie met de aankoopbon heeft u recht op 10 jaar garantie op uw inbouwapparatuur. U betaalt tien jaar lang geen materiaalkosten én geen arbeidsloon. In het derde tot en met het tiende jaar vergoedt u alleen de voorrijkosten (als u al een beroep moet doen op uw garantie). Om het 10 jaar garantiecertificaat te verkrijgen registreert u na aankoop uw Neff producten online.

 

Een kookworkshop voor 2 personen

Wilt u alles weten over uw Neff apparatuur en deze ten volle benutten? Schrijf u nu in voor een Neff kookworkshop bij Kookschool inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp.  

 

De beste service

De Neff apparatuur is ontworpen om lang plezier van te hebben. Mocht er zich toch een storing voor doen dan kunt u profiteren van professionele, snelle en flexibele service zodat u snel weer kunt genieten van uw Neff apparaat.

 

– 24/7 kunt u telefonisch en online een service afspraak maken
– FlexService: een service bezoek kunt u inplannen op het moment dat het u uitkomt.

– Service bezoek en afhandeling binnen vijf dagen geregeld. 

 

Actievoorwaarden

– De actie is uitsluitend geldig binnen Nederland
– De factuur van uw Neff inbouwapparaten dient als bewijsvoering te worden overlegd bij 0aanspraak op het Neff Care pakket
– Registratie dient uiterlijk één maand na levering van uw Neff apparatuur plaats te vinden.
– Uitsluitend volledig geregistreerde aanvragen worden gehonoreerd.