Miele Keukenapparatuur

Miele Keukenapparatuur

Miele inbouw koffiemachine OneTouch en OneTouch for Two

Met de inbouw koffiemachine van Miele kunt u Miele inbouw koffiemachinedubbel genieten. Als eerst kunt u genieten van de heerlijke koffiespecialiteiten die u kunt maken met één druk op de knop. Cappuccino, espresso, latte macchiato of gewone koffie kunt u automatisch laten klaarmaken zonder het verschuiven van kopjes. Daarnaast kunt u met diverse technologische gadgets genieten van het stijlvolle design. Het AromaticSystem filtersysteem geeft u een intense koffiebeleving, de CupSensor brengt de uitloop automatisch op de juiste stand en de ComfortDoor zorgt voor een optimaal bereik van de diverse reservoirs

 

Miele combimagnetron

De inbouw combimagnetrons van Miele hebben een Miele inbouw combimagnetron - Quick magnetronmooi design, zijn makkelijk in gebruik en hebben veel technologische hoogstandjes. Met de QuickStart-functie kunt u voedingsmiddelen snel verwarmen, u kiest hiermee kiest voor het hoogste vermogen van de magnetron. Ook kunt u met de vooraf ingestelde programma’s tot honderd gerechten perfect bereiden. Door het combineren van ovenprogramma’s met de magnetron kunt u een tijdsbesparing van 30 procent realiseren. Ten slot is de bereidingsruimte van de Miele combimagnetron van RVS gemaakt en daardoor krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken

 

Miele stoomoven

De Miele-stoomoven maakt gebruik van MultiSteam-Miele inbouw stoomoven - multi steam technologie. Deze technologie maakt met behulp van de externe opwekking van stoom voedingsmiddelen perfect klaar. Met de Miele stoomoven kunt u uw voorgerechten, bijgerechten en hoofdgerechten gelijktijdig bereiden. De opgewekte stoom komt via de acht inlaatopeningen in de bereidingsruimte. Hierdoor wordt het stoom gelijkmatig over de bereidingsruimte verdeeld en worden optimale resultaten behaald. De tijden van koken met stoom zijn gelijk aan die van normaal koken, hierdoor hoeft u uw kookgewoonten niet aan te passen. De Miele-stoomoven is een perfecte aanvulling op uw oven en kookplaat.

 

Miele stoomkoken onder druk

Miele heeft nu ook een stoomoven waarmee groente, Miele inbouw stoomkoken - power steam vleessoorten en peulvruchten perfect gekookt worden onder druk. Bij het stomen van het eten blijven er meer voedingsstoffen, zoals vitamines en mineralen, bewaard. Met de Miele PowerSteam wordt de bereidingstijd gehalveerd door het temperatuurbereik van 101 tot 120 °C. De Miele stoomovens beschikken standaard over diverse programma’s die vooraf zijn ingesteld waardoor u de temperatuur en bereidingstijd niet zelf hoeft in te stellen. Maar u heeft ook de optie om zelf programma’s standaard in te stellen voor gerechten die u regelmatig klaarmaakt. De Miele stoomoven is een must have voor iedereen die lekker en gezond wil eten maar geen tijd heeft om lang in de keuken te staan.

 

Miele kookplaten

Bij Tuijps heeft u de keuze uit diverse Miele kookplaten Miele inductie kookplaat met PowerFlex-kookzoneszoals de inductiekookplaten, Hilight kookplaten, gaskookplaten en combiset-elementen. Iedere kookplaat heeft zijn eigen voordelen en technologische gadgets. De inductiekookplaten van Miele hebben een DirectControl per kookzone. Hiermee kun je per kookzone op basis van een getallenreeks vermogensstanden en tijden snel instellen. Ook beschikt elke inductiekookplaat over PowerFlex kookzones waarmee u pannen met  diverse formaten tegelijk kan gebruiken. Deze PowerFlex kookzone heeft met de inschakeling van de Twinbooster een vermogen van 7,4 kW.

 

Hilight kookplaten hebben naast een DirectControl per kookzone ook elektrokookplaten met ExtraSpeed. Met deze functie bespaar je tijdens het koken tot 35% aan tijd.

 

De gaskookplaten van Miele hebben een Quickstart waarmee je een branderkop eenvoudig elektronisch kan inschakelen. Als een vlam uitgaat wordt hij automatisch opnieuw aangestoken en wanneer dit niet lukt wordt het gas afgesloten. Daarnaast heeft een gaskookplaat geëmailleerde gietijzeren pannendrager die eenvoudig schoon te maken en vaatwasser bestendig zijn.

 

Met de combiset-elementen van Miele heeft u een kookplaat passend bij uw keuken. De combiset-elementen zijn in elektro, inductie en gas verkrijgbaar en kunnen naast elkaar ingebouwd worden. Naast de standaard elementen zijn er ook speciale kookelementen verkrijgbaar zoals een inductiewok, grillplaat en TepanYaki. Elk element is verkrijgbaar in twee breedtes: klassiek en comfortabel. Voor advies over de combi-elementen die bij uw keuken passen zien wij u graag in de winkel.