Quooker kokendwaterkraan

Quooker logo

Quooker kokendwaterkraan

In één op de zes keukens wordt hij inmiddels geplaatst, de Quooker. Een kraan die direct kokend water levert. Kraan zelf staat op het aanrecht, het reservoir in het kastje eronder. De Quooker is een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert. Tuijps Tegels, Sanitair & Keukens B.V. is erkend Quooker dealer en heeft een werkend demo model in de showroom.

 

Quooker ruime keuze

Quooker heeft diverse modellen en uitvoeringen. Zo hebben ze Quooker met bijpassende mengkraanaltijd een Quooker in het assortiment passend bij uw wensen. De nieuwe Quooker Fusion en één kraan voor warm, koud en kokend water. De Twintaps is een kokendwaterkraan en mengkraan in hetzelde design zodat het aanrecht er altijd strak uitziet. De Nordic is de enkele kookwaterkraan, ideaal voor wanneer je al een goede mengkraan hebt. Alle modellen hebben een kindveilige bediening en zijn verkrijgbaar in acht kraanmodellen en finishes. Wilt u weten welk model het beste past in uw keuken? Kom dan langs in de winkel voor meer informatie.

 

Energielabel A

En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die Quooker met energielabel Aheeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. De Quooker COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokendwater voorziening voor je keuken. De Quooker COMBI en de Quooker COMBI + hebben daarmee energielabel A gekregen.

 

Kindveilige bediening

Dat kokend water in een keuken gevaarlijk is, is iedereenVeilig water koken met de Quooker bekend. Alleen al met kleine kinderen gebeuren er op jaarbasis honderden ongelukken. Dankzij de Quooker zijn ongelukken met kokend water een probleem uit het verleden. De Quooker staat vast in het aanrechtblok en heeft een kindveilige druk-draai bedieningsknop. Daarnaast heeft hij een dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt en veilig vastgepakt kan worden. De waterstraal is uiteraard heet, maar doordat deze niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden. Gemak en veiligheid gaan bij de Quooker hand in hand.

 

Energie- en waterbesparend

En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die Water en energie besparen met de Quooker heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. En de COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokend-water-voorziening voor je keuken. Door de perfecte hoogvacuümisolatie verbruikt het Quooker-reservoir praktisch geen energie om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. Bovendien tap je met een Quooker altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodigt heb.

 

Door de perfecte hoogvacuümisolatie verbruikt het Quooker-reservoir praktisch geen energie om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. Bovendien schenk je met een Quooker altijd de hoeveelheid water die je nodig heb waarvoor je geen water verspilt. Kies je voor de COMBI, die ook warm water voor de mengkraan levert, dan ga je pas echt besparen. Zoals boven al aangegeven heeft deze Quooker een energielabel A. Dit omdat de Quooker Combi afrekent met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken. Bereken je besparing met de Energievergelijker. Zonder een Quooker is je keuken niet compleet.

 

Bereken je besparing met de Energievergelijker.