Fantini kranen en douchegarnituren

Tuijps verkoopt Fantini!

Tuijps en Fantini zijn een partnerschap overeengekomen waarmee Tuijps dealer is geworden van de Fantini kranen en douchegarnituren. Fantini is een mooi voorbeeld van een Italiaans bedrijf dat van oudsher is opgericht als een familiebedrijf. Ze combineren origineel handwerk met industriĆ«le technologie.

 

Design zit in het bloed van Fantini en is het uitgaanspunt van het merk. Design gecombineerd met technologische revolutie is dan ook precies wat het bedrijf groot heeft gemaakt. De kranen en douchegarnituren van Fantini hebben een nieuwe benchmark gecreƫerd in de evolutie van functioneel design.

 

Fantini is ondertussen uitgegroeid tot een internationale organisatie die zijn producten verkoopt in meer dan vijftig landen wereldwijd. Ben u op zoek naar kranen en douchegarnituren met design, stijl en klasse en met vijf jaar garantie? Dan is Fantini het merk voor u. Bekijk onderstaand naar een kleine greep uit het assortiment. Fantini is exclusief te zien in onze showroom voor de regio Amsterdam en omstreken.

Fantini is nu exclusief te zien in onze showroom voor de regio Amsterdam en omstreken.