Start tegelwerk 22 won. te Landsmeer

 

Tuijps start met tegelwerk  op het project Fazantenstraat Landsmeer van aannemer Heddes Bouw & Ontwikkeling

Vandaag starten wij met de tegelwerkzaamheden van 22 nieuwbouw woningen in de Fazantenstraat te Landsmeer.
 
In 2013 zijn de woningen aan de Fazantenstraat gesloopt. De woningen aan de Fazantenstraat in Landsmeer waren technisch verouderd en voldeden niet meer aan de huidige eisen. De woningen zijn daarom gesloopt. Met de sloop en de nieuwbouw zorgt aannemer Heddes Bouw & Ontwikkeling voor woningen met een hoge woonkwaliteit en hoog energielabel.
 
Tuijps Tegelprojecten voorziet de woningen van nieuw tegelwerk. Het tegelwerk wordt aangebracht in de badkamer-, toilet en keukenruimte. Het kitwerk ter plaatse van de aangebrachte tegelwerk wordt eveneens vezorgt door Tuijps. Zodat wij de ruimtes waterdicht op kunnen leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.